محل تبلیغات شما

فروشگاه اینترنتی گوشت راسته گوسفندی

تهیه ی گوشت تازه و با کیفیت از فروشگاه اینترنتی گوشت راسته گوسفندی زنگوله علاوه بر به صرفه بودن در هزینه ها به صرفه جویی در زمان نیز کمک می کند. اگر سفارش خود را پیش از ساعت 12 ظهر در فروشگاه اینترنتی گوشت قرمز زنگوله ثبت نمایید، سفارش شما در همان روز و درب منزل شما تحویل داده می شود. در ادامه می خواهیم به بررسی قسمت های مختلف گوشت گوسفند بپردازیم.

 فروشگاه اینترنتی گوشت راسته گوسفندی - قسمت های مختلف گوشت گوسفند

فروشگاه اینترنتی گوشت راسته گوسفندی – قسمت های مختلف گوشت گوسفند

قسمت های مختلف گوشت گوسفند

دل گوسفند؛ بسیار مناسب برای قلب

قلب گوسفند کاملا از گوشت تشکیل شده و برای افرادی مناسب است که سرد مزاج هستند زیرا به عنوان وعده ای گرم مزاج شناخته می شود. همچنین دل گوسفند به کسانی که ساختار عضلات آنها ضعیف است هم توصیه می شود.  قلب گوسفند کمی دیر هضم می شود به خاطر همین اکثرا همه توصیه می کنند که زمان مشخصی با حرارت مناسب بپزد و بعد خورده شود. بعضی از کتاب های قدیمی حوزه طب نوشته اند که خوردن آن به همراه خونابه اش، بیماری شب کوری را برطرف می کند. ادویه جاتی که معمولا برای سرو قلب گوسفند استفاده میشوند، فلفل و زیره هستند و کمی هم آبلیمو به آن اضافه می کنند.

قلوه

کلیه یا قلوه از قسمت های بسیار خوشمزه گوسفند است و میتواند درد کمر را هم بر طرف کند. همچنین هضم آن بسیار زمان میبرد. مصرف قلوه به کسانی که طبعشان سرد است اصلا توصیه نمی شود و البته چون خون ناسالم گوسفند در کلیه یا قلوه ذخیره می شود، هر چقدر گوسفندی که قلوه آن را تهیه می کنید کم سن و سال تر باشد، برای سلامتی مناسب تر است.

مغز

مغز یکی از چرب ترین قسمت های بدن گوسفند است و به همین دلیل به سختی هضم می شود. اما کسانی که وزن کمی دارند یا میزان چربی بدنشان کم است، بهتر است مغز گوسفند بخورند. همچنین خوردن مغز باعث کم اشتها شدن هم می شود. بد نیست هنگام خوردن مغز به آن دارچین یا خردل اضافه کنید. ریختن آب نارنج یا لیمو هم یکی از مهم ترین کارهایی است که می توان برای خوردن مغز انجام داد.

جگر سیاه ( کبد)

این قسمت یکی از منابع تولید خون در بدن گوسفند است و به همین دلیل بهتر است افرادی که کم خونی دارند از آن تغذیه کنند. همچنین یکی از منابع ویتامین A هم هست پس خوردن آن می تواند برای بینایی شما و همچنین سلامت پوست و مو، موثر باشد. جگر سیاه هم مانند قلوه بسیار دیر هضم می شود پس هنگام خوردن آن معمولا از نمک، دارچین، زیره و سرکه هم استفاده می کنند. علاوه بر اینها، چون سرخ کردن آن با روغن باعث سخت تر شدن هضم این قسمت می شود، بهتر است که آن را به صورت کبابی میل کنید.

جگر سفید ( ریه )

یکی از قسمت های مختلف گوشت گوسفند جگر سفید است. در زمان های قدیم، از جگر سفید به عنوان نوعی دارو استفاده می کردند. به علت اینکه جگر سفید پروتئین و چربی کمتری نسبت به جگر سیاه و گوشت قرمز دارد، در رژیم های کاهش وزن و لاغری می توان از آن استفاده کرد. همچنین کسانی هم که دکتر به آنها گفته که نباید گوشت قرمز بخورند، می توانند به جای آن از جگر سفید استفاده کنند. جگر سفید منبع سرشاری از ویتامین های E و D می باشد و به همین علت برای بیماری هایی مانند پوکی استخوان و خشکی چشم بسیار مفید می باشد.

خوئک، زیاد کننده ی کلسترول

خوئک چربی بسیار زیادی دارد و به همین علت باعث افزایش بسیار زیاد کلسترول خون می شود پس نباید بیش از حد آن را مصرف کرد. همچنین در خوئک پتاسیم زیادی هم وجود دارد.

طحال نخورید

کیسه طحال یک قسمت از بدن گوسفند است که زیر معده قرار دارد رنگ آن هم سیاه است. به هیچ وجه نباید این قسمت را خورد و حتی در دین اسلام هم خوردن آن حرام اعلام شده زیرا باعث به وجود آمدن لکه های پوستی، مشکلات عصبی، کیست های چربی و رویش مو های زاید شود. حتی در شرایطی ممکن است خوردن آن باعث سرطان گرفتن فرد شود.

چشم

گوشت قسمت های چشم، بناگوش و سر گوسفند مزه بسیار خوبی دارند و همچنین بسیار هم سبک و خوش هضم هستند. به همین خاطر معمولا هر فردی با هر ذائقه ای مزه گوشت این قسمت ها را می پسندد و جزو قسمت های مختلف گوشت گوسفند پر طرفدار هستند.

پاچه

خوردن پاچه گوسفند بسیار مناسب است زیرا باعث محکم شدن همه اعضای بدن مانند استخوان ها، عضلات و تاندون ها می شود و اغلب افراد هم می توانند از آن استفاده کنند. البته مصرف پاچه برای کسانی که رژیم لاغری یا کاهش وزن دارند بسیار مناسب تر است.

سیرابی و شیردان

ارزش غذایی و میزان چربی سیرابی بسیار پایین است به همین دلیل مصرف آن در رژیم های لاغری به شدت توصیه می شود. خوردن آن باعث ایجاد رطوبت در بدن می شود و به همین علت برای افراد سرد مزاج خیلی توصیه نمی شود. همچنین هضم آن سخت است پس بهتر است برای خوردن آن از نمک، زیره، آویشن یا گردو استفاده شود.

مزایای گوشت گوسفند

فیله گوسفند دقیقا به کجای گوسفند اطلاق می‌شود؟

حقایقی جالب در مورد فیله گوساله

های ,گوسفند ,گوشت ,هم ,قسمت ,خوردن ,می شود ,قسمت های ,به همین ,خوردن آن ,جگر سفید

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

پرسش مهر98