فروشگاه انواع گوشت فیله گوسفندی
مصرف گوشت قرمز در سنین نوجوانی و جوانی بسیار حائز اهمیت است و تاثیر مستقیمی بر رشد و نمو کودک دارد. فروشگاه انواع گوشت فیله گوسفندی زنگوله علاوه بر ارائه ی این محصولات گوشتی با بالاترین کیفیت، شما را از تردد در خیابان های شلوغ بی نیاز کرده است. تنها کافیست سفارش خود را ثبت و درب منزل تحویل بگیرید.
فروشگاه انواع گوشت فیله گوسفندی – مصرف گوشت قرمز در سنین نوجوانی
دلایل ضرورت مصرف گوشت قرمز در سنین نوجوانی
طبق تحقیقات انجام شده سلامتی و ایمنی بیشتر، رشد لازم، یادگیری و انجام صحیح فعالیتهای ذهنی، مم بر مصرف گوشت میباشد. شایان ذکر است که عدم مصرف این ماده به ویژه در سنین نوجوانی، منجر به مشکلاتی چون کوتاه قدی، رشد کمتر و افزایش احتمال شکستگی استخوانها میگردد. طبق پژوهشها این کمبود در بدن اثرات دیگری نیز همچون احساس خستگی مضاعف، بیتفاوتی نسبت به محیط اطراف، کاهش قدرت تمرکز، افزایش احتمال مریضی و گاهی افسردگی بوجود میآورد.
به همین جهت مصرف به اندازهی مواد پروتئینی و گوشتی موجب سلامت و قدرت بیشتر در نوجوانان شده و در رشد و نمو آنان نیز تاثیرگذار است، بهطوری که نتایج اعمال این تغییرات در اروپا و آمریکا به خوبی مشاهده میگردد. گوشت منبعی غنی از آهن همدار (heme)، پروتئین، روی و ویتامینهای گروه بی (B) بوده و کیفیت بالای پروتئين آن بستر رشد صحیح کودکان را فراهم مینماید.
حال به توضیح هریک از این مواد مغذی میپردازیم:
آهن:
به دلیل کیفیت بالای آهن موجود در گوشت (آهن همدار)، بدن به راحتی میتواند آن را جذب نماید. این میزان در موادغذایی گیاهی همچون غلات و سبزیجات که آهن غیرهمدار دارند، کاهش چشمگیری داشته و تنها ۱۰ درصد آن جذب بدن میگردد. اسید فیتیک موجود در غلات، حبوبات و مغزهای خوراکی و همچنین پلی فنول سبزیجات مانع از جذب کامل این ماده میشوند.
خستگی، سردرد، زودرنجی و کاهش بهرهوری از علائم کمبود آهن میباشد. در رابطه با سنین پایینتر و بویژه خردسالان، این علائم به شکل کاهش سطح هوش و توانایی تکلم نمایان میگردد. آمارها نشان میدهد که به دلیل اتلاف آهن در دختران و در سنین پس از بلوغ، بدن نیاز بیشتری به جذب آن داشته که تنها ۲۵ درصد از دختران میزان کافی از آن را جذب میکنند.
روی:
از منابع غنی این ماده میتوان گوشت، مرغ و تخم مرغ را نام برد که نهتنها شامل روی بلکه ریزمغذیهای دیگری جهت تقویت سیستم ایمنی بدن و رشد کافی هستند. کمبود این ریزمغذیها در بدن اشخاص، توانایی درک مسائل را برایشان مشکل کرده، حافظه کوتاهمدت را کاهش داده و منجر به افت سطح دستگاه ایمنی بدن برای مبارزه با بیماریها میشود. حبوبات و دانهها نیز از منابع کافی از روی میباشند، اما به دلیل وجود اسید فیتیک موجود و اتصال آنها به مادهی روی، مانع از جذب آنها میگردد.
ویتامین B12:
بیشتر در محصولات حیوانی بوده و در طی رشد به تشکیل سلولهای جدید کمک میکنند. کمخونی و تحلیل اعصاب از علائم کمبود آنها میباشد.
تصور برخی افراد این است که جهت تامین این مواد مغذی میتوانند به مصرف مکملها روی آورند، درصورتی که کاملا اشتباه است. براساس تحقیقات انجام شده، جهت دریافت این مواد افراد باید از غذاهای طبیعی و در رژیمی متعادل کمک بگیرند، چرا که بسیار از مکملها بهتر بوده و کاملتر از آنهاست. البته بسیاری از اجزای موجود در مواد غذایی هستند که عملکردشان هنوز ناشناخته مانده است. به عنوان مثال فیتوکمیکالهای موجود در سبزیجات (رنگدانههای گیاهی) بهعنوان مادهای ضدسرطانی یاد شده ولی هنوز بسیاری از سایر فواید آن ناشناخته است.
تحقیقات اخیر نشان میدهد که در چربیهای حیوانی مادهای بهنام ” CLA2″ یا اسید لینولئیک ترکیبی” وجود دارد که مادهی ضدسرطانی قوی بوده و عدم مصرف سبزیجات و منابع حیوانی مانع از رسیدن این ماده به بدن میشود.
کمخونی، کمبود انرژی، دردهای شکمی، نفخ معده، مشکلات ناشی از عدم هضم غذا و کوتاهقدی در افراد گیاهخوار و بویژه نوجوانان و کودکان گیاهخوار وجود دارد. به اعتقاد برخی از افراد که به مدت طولانی گیاهخوار بودهاند، مصرف گوشت حتی به میزان کم برای بدن ضروری بوده، چرا که گوشت کمچرب، منبعی غنی و کمکالری از مواد لازم برای بدن انسان میباشد.
گوشت ,مصرف ,سنین ,جذب ,مواد ,میگردد ,در سنین ,مصرف گوشت ,قرمز در ,موجود در ,گوشت قرمز ,اسید فیتیک موجود
درباره این سایت