محل تبلیغات شما

تامین اینترنتی گوشت قرمز

تامین اینترنتی گوشت قرمز از فروشگاه هایی چون فروشگاه اینترنتی گوشت قرمز زنگوله علاوه بر مزایای فردی، مزایای اجتماعی و عمومی دیگری نیز دارد. یکی از این مزایا کاهش ترافیک های شهری به علت عدم خروج از خانه برای خرید های روزمره ی زندگی است. زنگوله خرید انواع گوشت قرمز را برای شما ساده و لذت بخش کرده است. در این مقاله می خواهیم به مقایسه ی گوشت قرمز و سفید بپردازیم.

تامین اینترنتی گوشت قرمز - مقایسه ی گوشت قرمز و سفید

مقایسه ی گوشت قرمز و سفید

همیشه این سوال مهم مطرح بوده که بهتر است گوشت سفید مصرف کنیم یا گوشت قرمز. و چون هضم کردن و جذب غذایی که میخوریم برای افراد پیر سخت تر است، این قضیه برای آن ها از اهمیت زیادی برخوردار است. از نظر مصرفی، مصرف گوشت قرمز از گوشت سفید بیشتر است. گوشت قرمز به گوشت حیواناتی مانند گوسفند و گوساله می گویند و گوشت پرندگان و ماهی ها و در کل محصولات دریایی در دسته بندی گوشت سفید قرار می گیرند. باید توجه داشت که پروتئینی که در گوشت وجود دارد از پروتئین گیاهی برای سلامتی بدن مفی دتر است و در بین گوشت ها هم، گوشت قرمز املاح معدنی بیشتری نسبت به گوشت سفید دارد. در ادامه توضیحات بیشتری در مورد مقایسه ی گوشت قرمز و سفید خواهیم داد.

در گوشت مقدار زیادی پروتئین و مواد مفید وجود دارد که برای رشد مناسب و همینطور سلامت بدن و اجزای آن بسیار مفید هستند. برای مثال منیزیم، کلسیم، آهن و روی ( برای جلوگیری از کم خونی)، ویتامین B12 و B6 از جمله این مواد مغذی هستند. همین طور مصرف این مواد برای ن باردار هم بسیار مفید است زیرا در رشد جنین تاثیر خوب و زیادی دارند.

آهن

مقدار آهنی که در گوشت قرمز وجود دارد بسیار بیشتر از آهن گوشت سفید است و حتی بدن ما نیز آهن گوشت قرمز را خیلی راحت تر از آهن بقیه مواد غذایی به خودش جذب می کند. برای ن، کودکان و در کل همه ی افرادی که دارای کم خونی هستند مناسب ترین توصیه، خوردن جگر می باشد و بعد از جگر نیز بهترین روش رفع کم خونی خوردن گوشت قرمز است. در یک روز کامل ما تقریبا به مصرف 60 تا 90 گرم گوشت قرمز و همینطور مرغ و ماهی نیاز داریم اما برای اینکه بتوانیم سلامتی خودمان را نیز حم، باید به یک سری نکات بسیار مهم توجه کنیم.

نکات مهم

  1. اگر وزن معمولی دارید یا وزنتان بیش از حد زیاد است، نیازی نیست که همیشه از گوشت کم چرب استفاده کنید. بهتر است هنگامی که میخواهید گوشت را بپزید چربی اضافه اش را از آن جدا کنید. علاوه بر این در هنگام مصرف گوشت سفید باید پوست آن را جدا کنید. مصرف ماهی و حبوبات را هم به هیچ وجه ترک نکنید.
  2. باید هر چه قدر می توانید گوشت و در کل مواد غذایی را کمتر به صورت سرخ شده مصرف کنید.
  3. مصرف کله پاچه و مغز به علت چربی بسیار زیاد به هیچ وجه مناسب نیست. مخصوصا برای سالمندان!

چربی گوشت قرمز از گوشت سفید بسیار بیشتر است. پس انرژی و کالری که به بدن می رساند هم بیشتر است. برای مثال، 100 گرم گوشت مرغ، تقریبا 190 کیلو کالری دارد و مقدار کلسترول آن هم 89 میلی گرم است که در برابر گوشت قرمز مقدار آن کمتر است. مقدار پروتئین گوشت قرمز و گوشت مرغ، برابر است اما چون گوشت مرغ چربی کمتری دارد، نسبت به گوشت قرمز انرژی کمتری را هم به بدن می رساند. یک گوشت هم وجود دارد که نسبت به گوشت سفید و گوشت مرغ کالری بسیار کمتری دارد و آن هم گوشت بوقلمون است.

شترمرغ

با اینکه گوشت شتر مرغ جزو گوشت های قرمز به حساب می آید، اما یک سری ویژگی های خاصی را هم دارد. چربی بسیار کمی دارد و در مواردی، چربی آن حتی از گوشت سفید هم کمتر است. دانشمندان می گویند که چربی گوشت شتر مرغ 66 درصد کمتر از گوشت گاو است و به همین دلیل این گوشت بسیار نرم است و به سرعت و راحتی هضم می شود. مقدار آهن آن هم تقریبا با آهن گوشت قرمز برابر است پس برای کسانی که قلب آنها مشکل دارد بسیار مناسب است.

استفاده همیشگی از گوشت قرمز باعث بالا رفتن کلسترول، تری گلیسیرید و اسید اوریک می شود که در پی آن بیماری های قلبی و عروقی در فرد به وجود می آیند. بنابراین اگر لاغری مفرط ندارید و بدن تان هم کمبود ویتامین ندارد، باید گوشت قرمز را به مقدار مناسب مصرف کنید و گوشت سفید را هم به خوراک روزانه تان اضافه کنید. مقایسه ی گوشت قرمز و سفید نیز به پایان رسید.

مزایای گوشت گوسفند

فیله گوسفند دقیقا به کجای گوسفند اطلاق می‌شود؟

حقایقی جالب در مورد فیله گوساله

گوشت ,قرمز ,هم ,مصرف ,ی ,چربی ,گوشت قرمز ,گوشت سفید ,قرمز و ,از گوشت ,ی گوشت

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

مرکز آموزش فنی و حرفه ای شماره 4 کرمان