محل تبلیغات شما

شرکت انواع گوشت تهران

امروزه پیدا کردن مواد غذایی سالم و با کیفیت و در عین حال با قیمت مناسب کاری دشوار و زمانبر است. گاهی مجبوریم از چندین مغازه پرس و جو کنیم تا ببینیم آیا قیمت در برابر کیفیتی که ارائه می شود به صرفه هست یا خیر. فروشگاه اینترنتی زنگوله به عنوان شرکت انواع گوشت تهران این مشکل را برای شما حل کرده است. تنها کافیست در منزل و یا محل کار خود بنشینید و سفارش خود را ثبت کنید. تنها کاری که باید انجام بدهید این است که به انجام فعالیت مورد علاقه ی خود مشغول شوید. زیرا سفارشات شما در اسرع وقت به محل انتخابی شما ارسال می شود. امروز قصد داریم به یکی از رایج ترین سوالات در مورد گوشت قرمز پاسخ دهیم: یعنی کباب کردن گوشت قرمز خوب است یا بد؟

شرکت انواع گوشت تهران - کباب کردن گوشت قرمز

شرکت انواع گوشت تهران – کباب کردن گوشت قرمز

آیا کباب کردن گوشت قرمز بهترین راه طبخ این ماده ی غذایی مقوی و لذیذ است؟

کباب کردن از قدیمی ترین روش های پختن گوشت است. اما با اینکه روش بسیار مناسب و خوشمزه ای است می تواند مضرات زیادی نیز داشته باشد. در واقع همه چیز به شرایط کباب کردن بستگی دارد. اگر گوشت سفید یا قرمز را در شرایط مناسبی کباب کنیم، یک غذای خوشمزه و مقوی خواهیم داشت و به دلیل عدم استفاده از روغن در این روش، انرژی که به بدن ما می رساند خیلی بالا نیست و خطر چاقی های مفرط و بیماری های مختلف برای ما وجود ندارد. پس کباب کردن نسبت به سرخ کردن ایده خیلی بهتری برای پختن گوشت است. اما در صورتی که این گوشت در شرایط استاندارد پخته نشود حتی می تواند سرطان زا هم باشد. چه برسد به مقوی.

کباب کردن استاندارد چگونه است؟

گوشت قرمز برای پختن کامل نیاز به حرارت 65 درجه سانتی گراد و گوشت سفید نیاز به 75 درجه سانتی گراد حرارت دارد. وقتی ما گوشتی را کباب می کنیم، این اتفاق برایش نمی افتد و همه جای آن حرارت یکسان و کافی دریافت نمی کند. از طرفی همیشه این امکان وجود دارد که بیماری ها و انگل هایی مانند میکروارگانیسنم ها و میکروب سالمونلا در گوشت باشند و تنها راه از بین بردن آنها هم پختن کامل و به اصطلاح مغز پخت کردن گوشت است و اگر این اتفاق نیفتد این بیماری ها به راحتی به افراد منتقل می شوند.

البته راه نابود کردن میکروارگانیسم ها و انگل هایی که در گوشت وجود دارد، به هیچ وجه پختن آنها با گرما و حرارت خیلی زیاد نیست زیرا اگر شما هر ماده ای را با حرارت زیاد بپزید، در آن مواد سرطان زایی به نام ” آمین های هتروسیکلیک ” به وجود می آیند.

مقدار ” آمین های هتروسیکلیک

مقدار این مواد شیمیایی بسیار کم است. یعنی در حد یک میلیاردیوم گرم است اما با توجه به آزمایش هایی که روی حیوانات انجام شده، نتیجه این بوده که این آمین های هتروسیکلیک مواد سرطانزای بسیار قوی دارند و در اکثر مواقع هم روی سطح گوشت تشکیل می شوند. پس نتیجه می گیریم که اگر گوشت را با فر بپزیم چون حرارت کمتری می بیند مقدار این مواد سرطانزای تشکیل شده بسیار کمتر از زمانی است که گوشت را سرخ می کنیم یا آن را روی زغال می پزیم. البته کباب کردن گوشت با زغال مشکلات بزرگ تری را هم به وجود می آورد.

وقتی دود زغال به گوشت می خورد، مواد سرطانزای بیشتری به نام ” هیدروکربن های آروماتیک پلی سیکلیک” وارد گوشت می شوند. وقتی که آب گوشت روی ذغال های داغ می چکد، دود آن که مواد سرطانزای گوشت را هم به همراه دارد روی گوشت قرار می گیرد و سرطانزایی آن را از قبل هم بیشتر می کند. 

 

یعنی دیگر نباید یک کباب لذیذ پخته شده با ذغال بخوریم؟

یکی از دلایل علاقه بسیار زیاد مردم به کباب ذغالی این است که وقتی چوب می سوزد ترکیب های آروماتیک مختلفی آزاد می شود و روی گوشت قرار می گیرد که دلیل خوشبو و خوشمزه بودن کباب هم همین ترکیب ها هستند. به همین خاطر وقتی شما گوشت را روی فر، گاز یا باربیکیو برقی می پزید بو و طعم کباب ذغالی را نخواهد داشت. باید به این نکته اشاره کرد که دلیل سرطان زایی گوشت کبابی هم ترکیب های هیدروکربنی موجود در ذغال و چوب هستند. اما سوالی که پیش می آید این است که مگر ما در طول یک هفته یا یک ماه چند بار کباب ذغالی می خوریم که نگران سرطان  گرفتن باشیم؟

با اینکه علم وجود ترکیب های هیدروکربنی حلقوی روی این غذا را تایید کرده و همین مواد هستند که سرطانزا هستند اما باید به این قضیه هم فکر کرد که افرادی که مثلا در تهران زندگی می کنند چندین سال است که روی هوای پاک را ندیده اند و هر روز در حال نفس کشیدن در دود هستند. حالا خوردن کباب ذغالی خطرناک تر است یا هر روز نفس کشیدن در این هوای آلوده؟ الان در دوره و زمانه ای هستیم که خانواده ها بسیار کمتر از گذشته دور هم جمع می شوند پس اشکالی ندارد اگر همان یک روزی را هم که به تفریح می گذرانند یک کباب ذغالی لذیذ و خوشمزه بخورند. شرکت انواع گوشت تهران زنگوله این محصولات را برای شما فراهم کرده است.

مزایای گوشت گوسفند

فیله گوسفند دقیقا به کجای گوسفند اطلاق می‌شود؟

حقایقی جالب در مورد فیله گوساله

گوشت ,کباب ,های ,هم ,روی ,مواد ,کباب کردن ,کردن گوشت ,است که ,کباب ذغالی ,می شوند

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

برادری نهج البلاغه با قرآن