محل تبلیغات شما

نرخ عمده گوشت سردست

فروشگاه اینترنی گوشت قرمز زنگوله گوشت سردست با کیفیت و تازه را به نرخ عمده گوشت سردست در اختیار شما عزیزان قرار داده است. برای ثبت سفارش به صورت جزئی و عمده با شماره تلفن  09120085196 تماس حاصل فرمایید. امروز می خواهیم به شما بهترین روش نگهداری گوشت قرمز را معرفی کنیم.

نرخ عمده گوشت سردست - روش نگهداری گوشت قرمز

نرخ عمده گوشت سردست – روش نگهداری گوشت قرمز

روش نگهداری گوشت قرمز

 گوشت قرمز تازه اگر تا ۳ روز در محیط یخچال با دمای ۴+ درجه سانتی گراد قرار گیرد، بهترین محل برای نگهداری این ماده است. درصورتی که این زمان به بیش از ۳ روز برسد، بهتر است از نگه‌داری گوشت در یخچال خودداری کرده و در فریزری با دمای حول و حوش ۱۸ درجه سانتی گراد پایین صفر قرار داده شود. اگر تمامی ملاحظات رعایت شود و در محیط و دمای مناسبی قرار داده شود، تا مدت یکسال نیز گوشت قابل مصرف می‌باشد. البته وجود چربی به علت اکسیده‌شدن با هوا که منجر به تغییر مزه و رنگ گوشت شده، این زمان را کاهش می‌دهد.

بهترین شیوه نگهداری چیست؟

درصورتی که گوشت فورا و با بیشترین میزان سرما در فریزر منجمد شود، امکان نگهداری طولانی مدت فراهم شده و علاوه بر این مانع از کاهش کیفیت و ارزش غذایی‌اش می‌شود.

چگونگی انجماد سریع گوشت

بهترین روش برای اینکه گوشت سریعا منجمد شود، قرار دادن آن در فریزر و با پوشش نایلون‌های پلاستیکی پس از قطعه‌قطعه کردن گوشت‌ها است. هرچه این قطعه‌قطعه کوچک‌تر بوده و فضای کمتری را در نایلون اشغال کند، در صورت دمای کم فریزر، گوشت سریعا منجمد شده و کیفیتش را هم حفظ می‌کند.

آیا یکی از نشانه‌های فساد در گوشت پدیدار شدن لکه‌های سفید یا سیاه پس از منجمد شدنش است؟ در صورت ایجاد پارگی و یا وجود سوراخ بر روی نایلون‌ها، ممکن است لکه‌های سفیدی به دلیل بخار سریع آب سطحی گوشت بوجود آید که از آن به عنوان سوختگی انجماد نام می‌برند. البته درصورتی که این لکه‌ها سیاه‌رنگ بوده و پس از منجمد شدن در آن بوجود آید، احتمال قارچ‌زدگی گوشت وجود دارد.

مدت زمان نگه‌داری گوشت چرخ‌کرده در داخل فریزر

نگهداری گوشت چرخ کرده در داخل فریزر اکیدا توصیه نمی‌شود. دلیلش این است که پس از چرخ گوشت، بافت‌های داخلی آن خرد می‌شود که در نهایت منجر به آزادسازی آنزیم‌ها شده و وجود چربی نیز مزید بر علت می‌باشد. اگر می‌خواهید گوشت چرخ‌کرده را مصرف کنید، آن را به صورت تازه خریداری کنید و برای هر بار مصرف چرخ کرده و به مدت حداکثر ۷۲ ساعت در داخل یخچال نگهداری کنید. البته این امکان برای همه افراد میسر نبوده و به همین جهت پیشنهاد می‌شود که از گوشت فریز شده استفاده کرده و آن را چرخ کنید. در هر حال توصیه می‌شود که از فریز و مصرف گوشت چرخ کرده به شدت پرهیز کنید.

مزایای گوشت گوسفند

فیله گوسفند دقیقا به کجای گوسفند اطلاق می‌شود؟

حقایقی جالب در مورد فیله گوساله

گوشت ,نگهداری ,منجمد ,کرده ,چرخ ,مصرف ,نگهداری گوشت ,پس از ,کرده و ,قرار داده ,می‌شود که ,گوشت سریعا منجمد

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها